MERSİN / TARSUS - Adile Onbaşı Anaokulu

2023-2024 YILI İÇİNDİR

S1. Çocuğum (Ekim-Kasım-Aralık) 2020 doğumludur. Çocuğumu okulunuza kayıt yaptırabilir miyim?

C1- Okul Öncesi ve İlköğretim Kurumları yönetmeliğine göre 36 ayını dolduran çocukların başvurularını kabul edebildiğimizden çocuğunuzun bu öğretim yılında başvurusunu kabul edemeyeceğiz. (35-34-33 Aylık Çocuk)

S2. Çocuğum (Ocak…Eylül) 2020 doğumludur. Çocuğumu okulunuza kayıt yaptırabilir miyim?

C2- Okulumuzun 2023-2024 Eğitim öğretim yılı aday  kayıtları 17 Haziran 2023  – 30 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Adres kayıt bölgemizden gelen çocuklardan boş kalan kontenjanlar için başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

S3. Çocuğum (Nisan…Aralık) 2019 doğumludur. Çocuğumu okulunuza kayıt yaptırabilir miyim?

C3- Okulumuzun 2023-2024 Eğitim öğretim yılı aday  kayıtları 17 Haziran 2023  – 30 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Adres kayıt bölgemizden gelen çocuklardan boş kalan kontenjanlar için başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

S4. Çocuğum (Ocak-Şubat-Mart) 2019 doğumludur. Çocuğumu okulunuza kayıt yaptırabilir miyim?

C4- Okulumuzun adres kayıt bölgesinde oturuyorsanız kaydınızı okulumuza gelerek yaptırabilirsiniz. E-Okul üzerinden kayıt yaptıracağınız okulu 30 Haziran 2023 tarihinden sonra öğrenebilirsiniz.

S5. Çocuğum (Nisan…Aralık) 2018 doğumludur. Çocuğumu okulunuza kayıt yaptırabilir miyim?

C5- Okulumuzun adres kayıt bölgesinde oturuyorsanız kaydınızı okulumuza gelerek yaptırabilirsiniz. E-Okul üzerinden kayıt yaptıracağınız okulu 30 Haziran 2023 tarihinden sonra öğrenebilirsiniz.

S6. Çocuğum (Ocak-Şubat-Mart) 2018 doğumludur. Çocuğumu okulunuza kayıt yaptırabilir miyim?

C6- Çocuğunuz İlkokul adres kayıt bölgesine tanımlıdır. E-Okul üzerinden hangi ilkokula kayıt yaptıracağınızı öğrenerek  okul kaydı ile ilgili iş ve işlemlerinizi ilgili Okul Müdürlüğünde gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Dilekçe ile başvurarak okulöncesine kayıt yaptırabilirsiniz.

S7. Çocuğum (Ekim-Kasım-Aralık) 2017 doğumludur. Çocuğumu okulunuza kayıt yaptırabilir miyim?

C7- Çocuğunuz İlkokul adres kayıt bölgesine tanımlıdır. E-Okul üzerinden hangi ilkokula kayıt yaptıracağınızı öğrenerek  okul kaydı ile ilgili iş ve işlemlerinizi ilgili Okul Müdürlüğünde gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Dilekçe ile başvurarak okulöncesine kayıt yaptırabilirsiniz.

S8. Çocuğum (Ocak…Eylül) 2017 doğumludur. Çocuğumu okulunuza kayıt yaptırabilir miyim?

C8- Çocuğunuz İlkokul adres kayıt bölgesine tanımlıdır. E-Okul üzerinden hangi ilkokula kayıt yaptıracağınızı öğrenerek  okul kaydı ile ilgili iş ve işlemlerinizi ilgili Okul Müdürlüğünde gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Okulöncesine kayıt yaptırma şansınız yoktur.

Duyuru:2017 Ekim, Kasım ve Aralıkdoğumlular ile 2018 Ocak, Şubat ve Martdoğumlu çocuklar İlkokul yaşında olduğu için bu yaş grubu çocukların okul öncesi adres kayıt bölgesi olmadığından dolayı kayıt ertelemeleri ve okul öncesi eğitim kayıt işlemleri adres kayıt bölgesindeki İlkokul Müdürlüklerince yapılacaktır.